Kolejne podejście do awokado i kolejne zakończone sukcesem. Możliwości jest tak wiele jak wiele możemy wymyślić. Myślę, że awokado łączy się chyba ze wszystkim. Nie próbowałam jeszcze na słodko, ale myślę, że nie długo spróbuję. A dziś z fetą.
* awokado,
* 50-70 g sera feta,
* ząbek czosnku,
* sól, biały pieprz,
Awokado kroimy na pół po pestce. Wyjmujemy miąsz łyżeczką. W miseczce łączymy z serem, przeciśniętym czosnkiem i doprawiamy do smaku. Pastą można smarować bułeczki lub podać do przegryzania z krakersami albo chipsami:).
SMACZNEGO!!!
Serdecznie zapraszamy na castingi do nowego programu kulinarnego "MasterChef" w tvn
OdpowiedzUsuńW linku informacja o programie:
http://www.tvn.pl/showbiz/kultowy-show-kulinarny-na-antenie-tvn-zglos-sie,47571,934.html
Pozdrawiamy,
Redakcja,
MasterChef
masterchef@tvn.pl