środa, 6 czerwca 2012

Pasta z awokado i fety

Kolejne podejście do awokado i kolejne zakończone sukcesem. Możliwości jest tak wiele jak wiele możemy wymyślić. Myślę, że awokado łączy się chyba ze wszystkim. Nie próbowałam jeszcze na słodko, ale myślę, że nie długo spróbuję. A dziś z fetą.



* awokado,
* 50-70 g sera feta,
* ząbek czosnku,
* sól, biały pieprz,



Awokado kroimy na pół po pestce. Wyjmujemy miąsz łyżeczką. W miseczce łączymy z serem, przeciśniętym czosnkiem i doprawiamy do smaku. Pastą można smarować bułeczki lub podać do przegryzania z krakersami albo chipsami:).



SMACZNEGO!!!

1 komentarz:

  1. Serdecznie zapraszamy na castingi do nowego programu kulinarnego "MasterChef" w tvn

    W linku informacja o programie:

    http://www.tvn.pl/showbiz/kultowy-show-kulinarny-na-antenie-tvn-zglos-sie,47571,934.html


    Pozdrawiamy,

    Redakcja,
    MasterChef
    masterchef@tvn.pl

    OdpowiedzUsuń